Op dit moment kun je je Collect Pro-abonnement alleen beheren via de Collect-mobiele app.
Wat er gebeurt als je je abonnement opzegt
- Nadat je je Collect Pro-abonnement hebt opgezegd, heb je nog steeds toegang tot Collect Pro voor de volledige duur van het abonnement waarvoor je al betaald hebt.
- Nadat je Collect Pro-abonnement is verlopen, krijg je 16 dagen om je items te ordenen en alles wat je wilt bewaren naar de opslagruimte van je apparaat op te slaan.
- Na die 16 dagen worden de items die je naar je Collect Pro-opslag had gesynchroniseerd van onze servers verwijderd.
- Als je abonnement eenmaal is beëindigd, worden alle items in je Collect-account die niet goed zijn geback-upt rood gemarkeerd, zodat je ze makkelijk kunt herkennen.
Annuleren bij Apple (iOS)
- Open Abonnementen op je mobiele apparaat.
- Tik op Collect.
- Tik op Annuleer abonnement of Annuleer gratis proefperiode. Als je 'Your subscription will expire soon' of 'Your subscription has expired' ziet, is het geannuleerd en wordt het niet verlengd.
Annuleren op Android
- Open de app.
- Tik rechtsboven op het profielpictogram.
- Tik op Betalingen & abonnementen > Abonnementen > selecteer Collect.
- Tik op Annuleer abonnement.
- Volg de instructies.