Standaard zijn je boards privé, maar je kunt ze met iedereen delen. Alleen de mensen met wie je je link deelt, kunnen er toegang toe krijgen.
Delen op mobiel
- Ga naar het board dat je wilt delen en tik op de knop 'Delen' in het boardoverzicht of binnen het board zelf.
- Er verschijnt een venster waarin je kunt kiezen voor alleen-weergave of voor bewerk- en weergavetoegang.
- Als je de optie hebt gekozen die het beste bij je past, verschijnt er een deelvenster waarmee je precies kunt kiezen waar en hoe je het board wilt delen.
- Als iemand voor het eerst aan je board deelneemt, sturen we je een in-appmelding.
Delen op het web
Open het board dat je wilt delen en tik op de knop 'Delen' rechtsboven. De link naar het board wordt naar je klembord gekopieerd. Daarna kun je de link plakken en delen met anderen.
Deelopties
- Alleen bekijken — een deelbare link waarmee mensen de inhoud van het board kunnen bekijken, maar die ze op geen enkele manier kunnen bewerken.
- Bewerken en bekijken — een deelbare link waarmee mensen zowel de inhoud van het board kunnen bekijken als bewerken.
- Gedeelde boards tonen de initialen van de mensen die zich bij het board hebben aangesloten.
Een board niet meer delen
Op dit moment is het niet mogelijk om een board weer privé te maken nadat het gedeeld is. Als je de eigenaar van een board bent en het niet langer gedeeld wilt hebben, kun je een nieuw privé-board aanmaken en de inhoud van het gedeelde board naar het nieuwe privé-board verplaatsen.