WeTransfer Collect 1 min leestijdBijgewerkt 31 mei 2026

Hoe verwijder of verlaat je een board?

Als je een board verwijdert of een board verlaat waar je de enige deelnemer bent, wordt het board verwijderd en kan de inhoud niet worden hersteld. Als er ook andere mensen op het board zitten, zorgt het verlaten van het board er niet voor dat de inhoud wordt verwijderd.

Hoe je een board verlaat of verwijdert.

  1. Selecteer het board dat je wilt verlaten of verwijderen.
  2. Klik op de drie verticale puntjes.
  3. Klik in het uitklapmenu op 'Board verlaten' of 'Board verwijderen'.

Als je een board verlaat, kun je er niet meer aan samenwerken.

Was dit nuttig?

Inloggen om contact op te nemen met het supportteam.

Als je problemen hebt met inloggen, klik dan .