Als je Collect een tijd niet hebt gebruikt, kan je account verlopen.
Wanneer verloopt je account?
- Momenteel verlopen Collect-accounts na 1 jaar inactiviteit.
- Als je in die periode niet hebt ingelogd of niet met je account hebt gewerkt (bijvoorbeeld bestanden toevoegen of verwijderen), wordt je account verwijderd.
- We kunnen je account niet meer herstellen nadat het is verwijderd.
Meldingen
Je ontvangt e-mailherinneringen 1 maand, 1 week en 1 dag voordat je account verloopt.