Je kunt je WeTransfer-abonnement op elk moment via de website wijzigen.
Je plan upgraden
- Log in op je betaalde account op de WeTransfer-website.
- Klik op je workspace-naam > Accountinstellingen > Plan en betaling.
- Tik op Plan beheren > Upgraden.
- Bevestig je keuze en rond eventuele betalingsaanpassingen af indien nodig.
Het nieuwe abonnement wordt direct geactiveerd en je krijgt het verschil in prijs gecrediteerd.
Je abonnement downgraden
- Log in op je betaalde account en ga naar je workspace-naam > Accountinstellingen > Plan en betaling.
- Klik op de knop Plan wisselen als je wilt downgraden naar een plan met een lager niveau.
- Bekijk welke voordelen je verliest en bevestig de wijziging.
Het nieuw gekozen plan wordt automatisch geactiveerd zodra je huidige factureringscyclus eindigt.
Je factureringscyclus wijzigen van maandelijks naar jaarlijks
- Log in op je betaalde account op de WeTransfer-website.
- Klik op je workspace-naam > Accountinstellingen > Plan en betaling.
- Tik op Plan beheren > Factureringscyclus wisselen.
Je wordt belast met het verschil tussen de prijs van ons jaarlijkse abonnement en de resterende tijd van je maandabonnement. Je begint een nieuwe factureringscyclus vanaf de datum waarop je de wijziging doorvoert.
Het is niet mogelijk je factureringscyclus te wijzigen als je al op een jaarlijks plan zit. In dat geval zeg je je huidige plan op en wacht je tot het verloopt. Zodra het is verlopen, neem je opnieuw een abonnement en kies je de juiste betaalperiode voordat je de aankoop voltooit.