Voordat je je account verwijdert
- Als je een abonnement hebt, zorg dan dat je abonnement is opgezegd voordat je je account verwijdert: Hoe zeg ik mijn WeTransfer-abonnement op?
- Je WeTransfer-account verwijderen is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.
- Alles wat is opgeslagen op WeTransfer en Collect wordt permanent verwijderd, inclusief je transfers.
- Je account en profielgegevens worden permanent verwijderd.
Het verwijderingsproces kan tot 7 dagen duren. Gedurende deze tijd wordt je account bevroren. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra het verwijderen is voltooid.
Je account verwijderen op de website
- Log in op je WeTransfer-account op onze website
- Ga naar Accountinstellingen.
- Klik op Profiel en beveiliging.
- Klik op Account verwijderen.
- Volg de instructies op het scherm om je account te verwijderen.
Je account verwijderen in de iOS-app
- Log in op je account in de WeTransfer iOS-app.
- Ga naar Account in de rechteronderhoek.
- Scroll naar beneden tot je Account verwijderen ziet en tik erop.
- Volg de instructies op het scherm om je account te verwijderen.
Je account verwijderen in de Android-app
- Log in op je account in de Android-app.
- Tik op je Account-pictogram in de rechterbovenhoek.
- Selecteer Account verwijderen.
- Volg de instructies op het scherm om je account te verwijderen.
Je account verwijderen in de Mac-app
- Log in op je account in de Mac-app.
- Open het transfervenster door op het WeTransfer-app-pictogram te klikken.
- Klik op het tandwielpictogram en open Instellingen.
- Klik Account verwijderen.
- Volg de instructies op het scherm om je account te verwijderen.
Ik kan mijn account niet verwijderen
Als je problemen hebt met het verwijderen van je account, kun je hier het verwijderen van je gegevens aanvragen: Beheer je rechten voor WeTransfer