De beschikbaarheid van een transfer wordt door de afzender opgegeven bij het uploaden van de bestanden.
Beschikbaarheid per plan
- Free- en Starter-plannen: uploads kunnen tot 3 dagen online blijven.
- Ultimate-abonnement: houd transfers zo lang actief als je wilt.
- De beschikbaarheidsperiode wordt berekend vanaf het exacte moment waarop de transfer is verzonden.
Je kunt altijd de vervaldatum van een transfer wijzigen via het transferoverzicht in je account.
Na afloop
Als je het downloadvenster hebt gemist en de transfer is verlopen, maak je geen zorgen. Je kunt verlopen transfers nu herstellen als deze functie was ingeschakeld toen je de transfer aanmaakte. Herstel is alleen beschikbaar voor gebruikers met een Ultimate-, Teams- of Enterprise-plan.
Belangrijk: als je je betaalde abonnement annuleert of verlaagt, worden alle actieve transfers 28 dagen na de annulering verwijderd. Na die tijd kun je deze bestanden niet meer downloaden of herstellen.
Uploads via merkpagina
Bestanden die via de WeTransfer-pagina van iemand anders zijn verzonden, blijven 30 dagen beschikbaar. Deze transfers worden opgeslagen in het transferoverzicht van de accounthouder.