How-to 2 min leestijdBijgewerkt 30 september 2026

Hoe stel of wijzig ik de vervaldatum van mijn transfer in?

Je kunt de vervaldatum voor een transfer instellen voordat je uploadt, of deze achteraf wijzigen vanuit je Transfers-paneel.

Vervaldatum instellen voordat je uploadt

  1. Klik op de ellipsknop linksonder in het Transfers-paneel, of klik direct op Verloopt over in het daarvoor bestemde dropdownmenu.
  2. Selecteer hoe lang je transfer online moet blijven.

Vervaldatum wijzigen na het versturen

  1. Ga naar het tabblad Transfers boven in je account.
  2. Klik onder Verzonden op de transfer die je wilt bijwerken.
  3. Zoek het veld Vervaldatum en open het dropdownmenu.
  4. Er verschijnt een kalender — selecteer de nieuwe vervaldatum.

In de e-mail van de ontvanger staat de vervaldatum op het moment van versturen. Als je deze daarna wijzigt, informeer de ontvanger dan handmatig.

Stel een standaard vervaldatum in als Ultimate-gebruiker

  1. Open in het transfervenster het dropdownmenu Verloopt over.
  2. Selecteer de gewenste duur en klik op Transfer om te versturen.
  3. De optie die je kiest wordt opgeslagen als je nieuwe standaard. Je kunt deze de volgende keer op dezelfde manier weer wijzigen wanneer je een transfer verstuurt.

Herstel na vervaldatum

Wanneer je een nieuwe transfer aanmaakt, is de hersteloptie standaard ingeschakeld. Hierdoor kan de transfer voor een beperkte tijd worden hersteld nadat deze is verlopen, afhankelijk van de bestandsgrootte. Je kunt dit uitschakelen in de transferinstellingen voordat je uploadt. Herstel is alleen beschikbaar voor gebruikers met een Ultimate-, Teams- of Enterprise-plan.

Was dit nuttig?

Inloggen om contact op te nemen met het supportteam.

Als je problemen hebt met inloggen, klik dan .