Reacties laten iedereen met toegang tot je transfer rechtstreeks feedback geven op individuele bestanden. Het is een geweldige manier om snel reacties of goedkeuringen op je werk te krijgen.
Reacties zijn beschikbaar op alle WeTransfer-accounts. Ze zijn standaard uitgeschakeld — maar zodra je ze voor een transfer inschakelt, onthoudt WeTransfer je voorkeur en worden reacties automatisch ingeschakeld bij toekomstige transfers.
Reacties vóór het versturen in- of uitschakelen
- Stel je transfer zoals gewoonlijk in.
- Onder Weergave-opties vind je Reacties.
- Klik om uit te klappen. Reacties zijn standaard uitgeschakeld — selecteer Reacties toegestaan om ze in te schakelen.
- Ga verder en verstuur je transfer zoals gewoonlijk.
Weet je het nog niet zeker? Je kunt dit altijd nog wijzigen nadat de transfer is verzonden.
De reactiesinstelling na het versturen wijzigen
- Ga naar Transfers en open de transfer die je wilt bijwerken.
- Scroll naar Extra instellingen en klik op Reacties om die uit te klappen.
- Selecteer ofwel Reacties toegestaan of Reacties uitgeschakeld.
Reacties uitschakelen verbergt bestaande reacties voor kijkers, maar verwijdert ze niet. Als je reacties later weer inschakelt, verschijnen ze opnieuw.
Hoe ontvangers een reactie achterlaten
De ontvanger opent de link naar de transfervoorvertoning en klikt op een bestand. In de bestandsviewer zien ze een veld 'Reactie toevoegen…' rechtsonder. Ze typen hun reactie en klikken op verzenden.
Als de ontvanger niet is ingelogd bij WeTransfer, wordt gevraagd hun naam en e-mailadres in te vullen voordat ze kunnen reageren. Ze hebben geen WeTransfer-account nodig.
Reacties bijhouden
Elke bestandsminiatuur in de transfervoorvertoning toont een badge met het aantal reacties. Als eigenaar van de transfer ontvang je elke keer dat iemand een nieuwe reactie achterlaat een e-mailmelding.
Reacties bewerken en verwijderen
Ontvangers kunnen hun eigen reacties bewerken of verwijderen. Eigenaren van de transfer kunnen ieders reacties verwijderen. Om te bewerken, klik je op een reactie om deze inline te openen, breng je je wijzigingen aan en klik je op de blauwe knop om op te slaan. Om te verwijderen, klik je op het prullenbakpictogram dat bij de reactie verschijnt.