Bewaar alles wat jouw ideeën inspireert

Overal beschikbaar waar de inspiratie toeslaat

Open Web

Of het nou een playlist op je telefoon is, een link op je laptop, of een coole video die je op je iPad kijkt – met Collect kun je het gratis bewaren, ordenen en delen.


Collect is ontworpen voor creatieve professionals en laat je al je inspiratie op één plek bewaren, zodat je nooit meer iets kwijtraakt.


Voeg URL’s en elk type media toe

Breng de beste content vanuit al je apps samen. YouTube-filmpje of videobestand, online artikel of e-mailbijlage: wil je het bewaren, voeg het dan toe aan Collect. 

Organiseer je ideeën op boards

Zeg vaarwel tegen vergeten notities, screenshots en bladwijzers. De prachtige boards helpen je om alles wat je bewaart te ordenen en je ideeën te visualiseren.

Deel en werk samen

Deel wat je hebt bewaard, wanneer jij dat wilt. Het enige wat je hoeft te doen, is je team een link sturen waarmee ze jouw boards kunnen bekijken of bewerken.

Download de app

Collect is overal beschikbaar waar de inspiratie toeslaat: op je telefoon, iPad, laptop of direct in je browser.

Ruim je browser op

Bewaar je mooiste vondsten rechtstreeks vanuit Chrome. Zo kun je eindelijk al die tabbladen sluiten waarvan je jezelf had beloofd dat je er later aan toe zou komen!

De kracht van drie

Krijg Collect, Paste® en WeTransfer als onderdeel van het vernieuwde WeTransfer Pro, en maak van zelfs het kleinste idee iets dat de moeite waard is om te delen.

WeTransfer to send big files
Collect to save inspiration
Paste® to pitch and present