Het uploaden van bestanden die medische informatie bevatten vereist uw toestemming overeenkomstig de toepasselijke privacywetgeving.
Wat dit betekent
- Om door te gaan, moet u de toestemmingsmelding beoordelen en accepteren wanneer hierom wordt gevraagd.
- Als u geen toestemming geeft, kunnen uploads die dit type informatie bevatten niet worden verwerkt en worden geblokkeerd.
- Elke transfer met dit bestandstype is niet herstelbaar en verloopt automatisch na maximaal 60 dagen.
- U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken in de meldingsinstellingen van uw account.
- Deze vaste vervaldatum van 60 dagen kan onder geen enkel plan worden verlengd, inclusief Ultimate of Teams.