Enterprise 2 min leestijdBijgewerkt 10 juni 2026

I received an email saying I will be moved to an Enterprise plan—what does it mean?

Dit artikel is voor gebruikers die een e-mail hebben ontvangen met het onderwerp: "Your WeTransfer account is moving to [Company]'s Enterprise plan".

Wat gebeurt er met mijn account?

Je werkgever heeft zich geabonneerd op WeTransfer Enterprise en heeft je e-mailadres eraan toegevoegd. Je persoonlijke account wordt gesloten en je wordt lid van de Enterprise-werkruimte van je werkgever.

Wanneer gebeurt dit?

  • 30 dagen na de datum van de e-mail die we je hebben gestuurd. De exacte datum staat in die e-mail.
  • Op die datum wordt je persoonlijke account gesloten.
  • Na die datum gebruik je WeTransfer via het Enterprise-account van je werkgever, met hetzelfde e-mailadres.

Kan ik eerder lid worden van de Enterprise-werkruimte? Ik wil nu gebruikmaken van de voordelen van het account.

  • Ja. Wanneer je de volgende keer inlogt op WeTransfer verschijnt er een pop-up waarin wordt gevraagd of je meteen lid wilt worden van de Enterprise-werkruimte. Klik daarvoor op 'Word lid van de werkruimte'.
  • Je kunt tot het einde van de periode van 30 dagen nog steeds een lijst van je eerdere transfers downloaden door een privacyverzoek te sturen via https://privacy.bendingspoons.com/topic/wetransfer.

Wat gebeurt er met mijn bestanden op de migratiedatum?

  • Je persoonlijke account wordt gesloten.
  • De bestanden en transfers daarin zijn daarna niet meer toegankelijk.

Hoe kan ik mijn bestanden downloaden vóór de migratiedatum?

  1. Ga naar wetransfer.com en log in met het e-mailadres dat in je migratie-e-mail staat.
  2. Er zou een pop-up moeten verschijnen. Klik op 'Transfers downloaden' om een lijst te downloaden van alle transfers die je hebt verzonden en ontvangen.
  3. Deze lijst bevat de naam van elke transfer, het bericht, de link naar de transfer en de datum waarop deze is verzonden.
  4. Je kunt je bestanden downloaden door op de URL van elke transfer te klikken en de bestanden te downloaden.
  5. Let op: je kunt alleen transfers downloaden die nog niet zijn verlopen.

Ziet mijn werkgever mijn oude bestanden?

  • Nee. Je werkgever kan de bestanden of transfers uit je persoonlijke account niet zien.
  • Deze gegevens maken geen deel uit van de Enterprise-werkruimte van je werkgever.
  • Alleen de data die je na de migratiedatum verstuurt, maakt deel uit van de Enterprise-werkruimte en is daarom zichtbaar voor je werkgever.

Ik heb een betaald plan - krijg ik een terugbetaling?

  • Ja, als je een Starter-, Ultimate- of Teams-plan hebt.
  • We storten het ongebruikte gedeelte van je abonnement pro rata terug op je oorspronkelijke betaalmethode.
  • De terugbetaling wordt automatisch verwerkt na de migratiedatum. Je hoeft niets te doen.

Wat zijn mijn privacyrechten?

Met wie neem ik contact op voor hulp?

  • Vragen over waarom je werkgever deze wijziging heeft doorgevoerd, of wat dit betekent voor hoe je WeTransfer op het werk gebruikt: neem contact op met je IT- of beheerteam.
  • Hulp bij het downloaden van bestanden of inloggen: stuur een e-mail naar support@wetransfer.com.
Was dit nuttig?

Vragen?

Neem contact op met je accountmanager voor vragen. Als je nog geen Enterprise-klant bent, klik op de knop om een aanvraag in te dienen.