Deel een album via een link zodat anderen de foto's en video's kunnen bekijken — en, zodra ze inloggen, hun eigen foto's kunnen toevoegen.
Link delen
- Open het album en tik rechtsboven op 'Delen'.
- Kies 'Link kopiëren', 'QR-code' of 'Delen' (het standaard deelmenu).
Albumlinks zien eruit als https://we.tl/a-xxxx (kort), of bevatten /albums/ in de volledige URL.
Wat ontvangers kunnen doen
De eigenaar van het album behoudt de controle: ontvangers kunnen alleen bestanden verwijderen die ze zelf hebben toegevoegd. De eigenaar van het album kan elk bestand in het album verwijderen. Verwijderen is permanent en geldt voor iedereen.
- Foto's en video's bekijken — geen account nodig.
- Foto's en video's toevoegen — vereist een WeTransfer-account.
- Eigen uploads verwijderen — vereist een WeTransfer-account.
- Inhoud van anderen verwijderen — alleen de eigenaar van het album.
Anonieme gebruikers kunnen met de link de inhoud van het album bekijken, maar moeten inloggen of een WeTransfer-account aanmaken om te uploaden.
Uploadlimieten
De maximale bestandsgrootte is afhankelijk van het WeTransfer-plan van de ontvanger, dat je kunt bekijken op onze prijzenpagina.
Gelijktijdige uploads
Slechts één gebruiker kan tegelijkertijd naar een album uploaden.