Ana sayfa/Kaynaklar/Süresi dolmuş dosyaları kurtarın/Gittiğini sandığınız bir transfer bağlantısını geri getirin
Ana sayfa//Gittiğini sandığınız bir transfer bağlantısını geri getirin

Gittiğini sandığınız bir transfer bağlantısını geri getirin

Süresi dolmuş bir bağlantı nihai gibi görünür, ancak öyle olmak zorunda değil. WeTransfer Ultimate süresi dolmuş transferleri kurtarılabilir durumda tutar; böylece sıfırdan başlamak yerine Transferler panelinden dosyaları geri yükleyebilirsiniz. Bu kurtarma penceresi, yükseltmeden önce gönderilen transferleri bile kapsayabilir.

Göndermeye başlamak için sürükleyip bırakın

veya göz atmak için tıklayın

Göndermeye başlamak için dokunun

İlk transferinizi gönderin

Süresi dolmuş dosyalarınızı geri alın

Ölü bir indirme bağlantısına tıklayıp buraya geldiyseniz sonuç, transferin hangi planda gönderildiğine bağlıdır. Ücretsiz ve Starter transferleri süresi dolduğunda WeTransfer sunucularından kalıcı olarak silinir ve geri getirmenin bir yolu yoktur. Ultimate bunu değiştirir: süresi dolmuş transferler tanımlı pencereler içinde kurtarılabilir durumda tutulur ve Transferler panelinden birkaç tıklamayla geri yükleyebilirsiniz. Geriye dönük kurtarma kısmı insanları olumlu şekilde şaşırtır — yükseltme yaptıktan sonra ücretsiz veya Starter iken süresi dolmuş transferler hala kurtarma penceresi içindeyse hemen geri getirilebilir. Kurtarılabilir seçeneği Ultimate’ta yeni transferler için varsayılan olarak açıktır, yani ekstra bir ayar yapmadan gönderdiğiniz her dosyanın bir güvenlik ağı olur.

WeTransfer'ı farklı kılan şeyler

Özelliklerimiz, verilerinizin bize — ya da başkalarına — ne kadar erişilebileceğini en aza indirmek üzere tasarlandı, böylece sizin olanı siz koruyabilirsiniz.

30M

Her ay 30M+ transfer gönderiliyor

4,8

App Store / Play Store ortalama puanı 4,8

12M

Aylık 12M+ aktif kullanıcı

43k

Her gün WeTransfer kullanan 43K+ Enterprise

İhtiyacınız olan her şey

İnsanlara basit araçlar verin, olağanüstü işler yaparlar. Ultra hızlı dosya transferleri, yerleşik özelleştirme, daha kolay ekip iş birliği. WeTransfer'ın sihri bu.

File sharing

Fikirlerinizi ilerletin

İçeriği benzersiz bir bağlantıyla paylaşın, herkese size 200 GB’a kadar dosya göndermeleri için izin verin ve gönderdiğinizden sonra bile transferlerin kontrolünü elinizde tutun.

Collaboration

Her boyutta ekip için iş birliği araçları

İş akışlarınıza müdahale etmeden ekipteki herkesin aynı dili konuşup birlikte hareket etmesini sağlayan araçlarla iş birliğini artırın.

Security

Güvenle ve emniyetle paylaşın

Parola korumasından dosya şifrelemeye kadar, WeTransfer çalışmanızı korumak için ihtiyacınız olan tüm yerleşik güvenlik özelliklerine sahiptir.

SSS

Tüm sorularınızın yanıtları burada.


Hayır. Bir transfer Ücretsiz veya Starter’da süresi dolduğunda dosyalar WeTransfer sunucularından kalıcı olarak silinir ve geri getirme yolu yoktur. Süresi dolmuş transferlere geri dönüş sağlayan tek plan Ultimate ve üzeridir.


256 MB’nin altındaki dosyalar için kurtarma penceresi transfer süresi dolduktan sonra bir yıla kadar uzanır. 256 MB’ın üzerindeki dosyalar için pencere 90 gündür. Her iki pencere de transferin süresi dolduğu andan itibaren hesaplanır, yükseltme yaptığınız andan itibaren değil.


Evet, geriye dönük kurtarma tam olarak bunun işleyişidir. Yükseltme yaptığınız anda transfer kurtarma penceresi içindeyse Transferler panelinizde geri yüklenebilir olarak görünecektir. Çok uzun süre önce süresi dolmuş ve pencere dışına düşmüş transferler kalıcı olarak silinmiştir; ancak pencere içindekiler yükselttikten sonra hemen erişilebilir hale gelir.


Transferler panelinize gidin ve süresi dolmuş transferi arayın. Eğer transfer kurtarma penceresi içindeyse ve gönderildiğinde Kurtarılabilir seçeneği açıksa, yanında Kurtar veya Geri Yükle seçeneğini görürsünüz. Kurtarılabilir seçeneği Ultimate’ta yeni transferler için varsayılan olarak açıktır, bu yüzden yükseltmeden sonra gönderilen transferlerde düşünmenize gerek olmaz.


Ultimate’ta yeni bir transfer oluşturduğunuzda Kurtarılabilir seçeneği varsayılan olarak açıktır, bu yüzden kurtarma manuel kurulum gerektirmez. Kontrol etmek isterseniz, Aktar'a tıklamadan önce transfer seçenekleri panelinde ayarı doğrulayabilirsiniz. Ayrıca Ultimate’ta transferleri tamamen süresiz olacak şekilde ayarlayabilirsiniz; bu durumda kurtarılacak bir şey kalmaz çünkü dosyaların süresi dolmaz.


Fikirlerinizi paylaşmaya başlayın

Başlayalım

Oeps...

We konden een paar belangrijke delen van de website niet laden. Misschien worden ze geblokkeerd door je firewall-, proxy- of browserinstellingen. Vernieuw de pagina of neem contact op via ons <a href="/help-center" rel="external">helpcenter</a>.